HomeShowbizËshtë publikuar traileri i parë i serialit Para Teje!

Është publikuar traileri i parë i serialit Para Teje!

 

Traileri i parë i serialit “Para teje”, i cili prej kohësh përgatitet nga D Media, është takuar me publikun në natën e ndërrimit të viteve. Filmi promovues, ku tensioni, emocionet dhe pasioni janë në plan të parë, zgjoi kureshtjen.

Seriali me Alp Navruz, Sinem Ünsal dhe Nilperi Şahinkaya, do të sjellë në ekran një histori plot intriga dhe tradhti. Traileri tërheq vëmendjen me performancën mbresëlënëse të Alp Navruz, me aktrimin e fortë të Sinem Ünsal dhe me rolin goditës të Nilperi Şahinkaya.

Traileri tregon se lidhja mes dy femrave që sfidojnë njëra-tjetrën dhe është formësuar rreth personazhit të Hakanit të luajtur nga Alp Navruz është një çështje kurioziteti. “A beson vërtet në besnikërinë e burrit tënd?” Seriali do t’i prezantojë publikut një histori ku dashuria, tradhtia dhe besnikëria vihen në pikëpyetje.RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments