HomeShendetiLemza – po ju përmend dikush apo keni problem me shëndetin...!???

Lemza – po ju përmend dikush apo keni problem me shëndetin…!???

Lemza është kontraktim i përsëritur dhe i pakontrollueshëm i diafragmës, strukturës së muskujve poshtë mushkërive tuaja.

Diafragma shënon kufirin midis gjoksit dhe barkut, dhe gjithashtu rregullon frymëmarrjen. Kur diafragma juaj tkurret, mushkëritë tuaja marrin oksigjen. Kur diafragma juaj relaksohet, mushkëritë tuaja lëshojnë dioksid karboni, shkruan HealthLine.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments